RŸ•OŸ•B staat voor Ruimte maken – Omdenken – Bewegen.

Dit geeft mijn aanpak aan. Globaal is die als volgt:

Na het intakegesprek volgen 6 à 8 sessies, waarin ik intensief naar je luister, jij gaat brainstormen over wat je graag wil bereiken, je opdrachten krijgt, je gaat ontdekken over welke kwaliteiten je beschikt, maar ook via gerichte oefeningen ervaart hoe je jezelf belemmert en hoe je die belemmeringen kunt aanpakken.

Daarbij kies je uiteraard ook de primaire context, waarbinnen je iets wilt bereiken. Gaat het om je werksituatie, heeft het met gezinsrelaties te maken of spelen vooral vragen rond zingeving en identiteit een rol?

Nadat we hebben vastgesteld wat de doelen van je project zijn, komende volgende aspecten in het traject langs:

R - Ruimte maken en Richting bepalen - mogelijkheden exploreren door de je out-of-the-box te laten denken rond wat je graag zou willen. Hier werkt vooral het ‘hoofd’.

O – Ontdekken, Ontpellen en Omdenken - naar de binnenkant gaan om te ontdekken waar de innerlijke mogelijkheden en de belemmeringen zitten. Hier werkt vooral het ‘hart’ en de ‘buik’. Het resultaat zal zijn dat er meer integratie komt tussen Denken en Voelen.

B – Bewegen en in de Benen komen – plan maken en inoefenen om het gewenste doel te bereiken. Daarbij blijven we uiteraard niet steeds op onze stoelen zitten. Ook een wandelcoaching op de prachtige Wezepse heide behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Zowel het hoofd - je denken - als de buik - je emoties - komen dus aan bod. Wanneer je ervaart dat je hoofd en je buik te veel een eigen eigen leiden, leer je om die meer te laten samenwerken, zodat je meer ruimte ervaart en je makkelijker gaat bewegen!

 

De gesprekken kunnen zowel in Wezep als op een locatie elders plaatsvinden. In het tweede geval kunnen er extra kosten worden doorberekend als reiskosten en locatiehuur. 

 

 

 

 

Rob Barzilay - Boekweitakker 1 - 8091 MS Wezep - T: 06-22981337 - E: info at robcoacht punt nl - KVK Zwolle: 61995845
Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden.
Webdesign R∙O∙B coaching en mentoraat
Our website is protected by DMC Firewall!