‘As it is in heaven’

Tijdens een coachtraject kunnen ook zingevingsvragen aan de orde komen. Daarbij is uiteraard je eigen geloofsopvatting en –beleving uitgangspunt.

Als christen heb ik ook mijn eigen overtuigingen. Voor mij is christen-zijn gekoppeld aan vrijheid en ruimte, maar ook aan zin en betekenis. Daardoor is mijn christen-zijn voor mij wezenlijk, maar dat kan voor jou als coachee anders zijn. Dat is geen belemmering in het coachen. Als christen geloof ik dat ieder mens uiterst waardevol is en een unieke rol mag spelen.

Maar het is ook zo, dat ik mijn visie op geloof graag deel. En als een coachee behoefte blijkt te hebben aan persoonlijke geloofsverdieping bied ik graag speciale ‘Hemel-op-aarde’-trajecten aan.

Voor mij heeft zingeving alles met het Koninkrijk van God te maken. Of zoals ik dat graag noem: Gods project ‘Hemel op aarde’.

In het Onze Vader komt de bekende bede voor:

‘Uw wil geschiede, zoals in de hemel, zo ook op aarde’. Dat is toch het mooiste wat er is. Dat er in het klein en het groot stukjes ‘hemel op aarde’ zichtbaar worden – plekken waar mensen naar Gods bedoeling leven, zoals dat nu al in hemel het geval is. Dat heeft met navolging van Jezus te maken, de mens die hier op aarde al helemaal naar Gods bedoeling leefde. Om het anders te zeggen: dat heeft met discipelschap te maken. Daarom bied ik als D-coach (discipelschapscoach) ook ‘Hemel-op-aarde’-trajecten aan, waar je voor jezelf kunt ontdekken hoe jij ook meer betrokken kunt raken bij Gods ‘Hemel-op-aarde’-project. Je mag verwachten dat daardoor niet alleen je eigen leven, maar ook dat van anderen een stukje zal opknappen!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • korte individuele basistrajecten van 7 coachsessies
  • groepstrajecten in retraitevorm
  • langere gidstrajecten

In deze trajecten paar ik mijn ervaring als stafmedewerker van De Navigators aan mijn specifieke coachvaardigheden. Als je interesse hebt, neem contact op zodat we de meest passende vorm kunnen vinden.

Verder zijn er verschillende vormen van mentoraat mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

U geeft mijn voeten de ruimte (Psalm 31:9b)

 

 

 

 

Rob Barzilay - Boekweitakker 1 - 8091 MS Wezep - T: 06-22981337 - E: info at robcoacht punt nl - KVK Zwolle: 61995845
Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden.
Webdesign R∙O∙B coaching en mentoraat
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd