R•O•B staat ook voor Rob: mijzelf als coach. Want al kent een coach nog zulke goede methodes, de persoon van de coach is zijn belangrijkste gereedschap. Daarbij is een vertrouwensbasis van wezenlijk belang. Daarom vertel ik hier iets over mijzelf. Omdat ik uiteraard een coach ben met een eigen gezicht.

Ik ben ...

... een senior (bouwjaar 1950) met een exacte academische opleiding die jarenlang ervaring heeft opgedaan als docent, leidinggevende, mentor en coach in diverse functies: in het onderwijs, bij de interkerkelijke beweging van ‘De Navigators’ en bij de Evangelische Omroep.

... getrouwd met Ria. Samen hebben we 3 kinderen gekregen en inmiddels 5 kleinkinderen.

... ingenieur, theoloog en coach. Ik heb – naast mijn studie Technische Natuurkunde aan de TU in Delft en mijn HBO-opleiding Theologie aan de Hogeschool Windesheim - ook de post-HBO opleiding tot coach gevolgd bij CC•Excellence. Deze opleiding heeft van het EMCC/NOBCO een EQA erkenning ontvangen op practionersniveau. Deze European Quality Award (EQA) is een Europees kwaliteitskeurmerk. Mijn NOBCO-aansluitingsnummer is 5514. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd DiSC-trainer.

... een gevoelsmens, die analytisch denkt. Ik heb de levenskunst niet cadeau gekregen, maar heb daarbij altijd veel gehad aan anderen, die als vriend, mentor of coach een bijdrage aan mijn leven hadden. Ik vind mensen ongelooflijk boeiend, weet hoe belangrijk het is om hen serieus te nemen en werk er graag aan mee, dat ze beter tot hun recht komen.

... een doorzetter in het behalen van mijn doelen. Zo heb ik vele marathons gelopen, zoals in Rotterdam, Berlijn en New York en heb een voettocht van 1150 km van Wezep naar Taizé ondernomen. Het levert me naast veel voldoening en plezier ook vele lessen voor het leven op.

... christen. Voor mij is geloven gekoppeld aan vrijheid en ruimte, maar ook aan zin en betekenis. Daardoor is christen-zijn voor mij wezenlijk, maar dat kan voor de coachee uiteraard anders zijn. Als christen geloof ik dat ieder mens uiterst waardevol is en een unieke rol mag spelen. Graag trek ik een poosje met je op. Ik wil jou en je coachproject voor 100% serieus nemen en je helpen je meer ruimte laten ervaren om aan je project te werken. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

 

  

 

 

 

 

Rob Barzilay - Boekweitakker 1 - 8091 MS Wezep - T: 06-22981337 - E: info at robcoacht punt nl - KVK Zwolle: 61995845
Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden.
Webdesign R∙O∙B coaching en mentoraat
DMC Firewall is a Joomla Security extension!